Tabletten

Testosteron Propionaat in de vorm van tabletten, voor- en nadelen

Naast de gebruikelijke injecteerbare vorm van testosteron is propionaat  ook verkrijgbaar in tabletten. Dit type medicijn is minder populair dan injecties. Professionele atleten gebruiken echter vaak pillen voor het gemak. Maar velen beweren dat hel veel minder effectief is dan analoog is aan injecties.

Testosteron Propionaat in de vorm van tabletten

Voors en nadelen van testosteronpillen:     

Benadrukt zijn de belangrijkste voordelen van het medicijn in pilvorm:

  • Compactheid van het medicijn;
  • Makkelijk te bewaren;
  • Gemakkelijke in te nemen;
  • Makkelijk te doseren; 
  • Langere houdbaarheid.

Naast de boven genoemde voordelen zijn er ook enkele nadelen die benoemdn moeten worden. Allereerst moet u goed letten op de effecten op het lichaam. Wanneer u steroïden oraal inneemt ,moeten ze door de lever gaan. Bovendien zal er een lagere concentratie van de steroïde in je lichaam terecht komen. De reden hiervan is dat je lever zal proberen je lichaam schoon te houden. Om de gewenste dosis binnen te krijgen zal je dus meerdere tabletten moeten innemen.

Wat is de beste manier om pillen in te nemen?

De tabletvorm van testosteron is geweldig voor diegenen die veel moeten reizen of langdurig aan het werk zijn. Tabletten zijn erg handig in gebruik en kunnen worden gecombineerd met injecties, wat de stabiliteit van de cyclus zal verbeteren, ongeacht de omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *