Tabletten

Testosteron Propionaat in de vorm van tabletten, voor- en nadelen

Naast de gebruikelijke injecteerbare vorm van testosteron is propionaat verkrijgbaar in tabletten. Dit type medicijn is minder populair dan injecties. Professionele atleten gebruiken echter vaak gemakshalve pillen, maar velen beweren dat het werkingsprincipe volledig analoog is aan injecties.

Testosteron Propionaat in de vorm van tabletten

Voors en tegens van testosteronpillen:     

Benadrukt zijn de belangrijkste voordelen van het medicijn in pilvorm:

  • Compactheid van het medicijn;
  • Makkelijk opbergen;
  • Gemakkelijke toelating;
  • Makkelijk te doseren; 
  • Langere houdbaarheid.

Naast de gemarkeerde voordelen, moeten enkele van de nadelen van dergelijk testosteron worden opgemerkt. Allereerst moet u letten op het principe van effecten op het lichaam. Wanneer steroïden oraal worden ingenomen, moeten ze door de lever gaan. Dit toedieningsproces kan schadelijk zijn en ook giftig voor de lever. Bovendien zal de concentratie van het medicijn lager zijn omdat de lever probeert het lichaam te reinigen. Om de vereiste dosering te verkrijgen, moet de sporter dus meerdere tabletten tegelijk innemen.

Wat is de beste manier om pillen in te nemen?

De tabletvorm van testosteron is geweldig voor diegenen die veel moeten reizen of langdurig aan het werk moeten blijven. Tabletten zijn erg handig in gebruik en kunnen worden gecombineerd met injecties, wat de stabiliteit van de cyclus zal verbeteren, ongeacht de omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *