Injectie

Hoe Testosteron Propionaat of andere injecteerbare steroïden te injecteren

Correctheid van injecties tijdens een cyclus van Testosteron Propionaat of een andere steroïde heeft een significante invloed op het eindresultaat. Bijna elke atleet gebruikt een individuele toedieningsmethode. De algemene regels zijn echter voor iedereen hetzelfde. Om de gezondheid te behouden en de effectiviteit van steroïden te vergroten, moet elke atleet enkele van de kenmerken van injecties kennen. Het is niet ongebruikelijk dat beginnende steroïde gebruikers nerveus zijn om alleen te injecteren. Daarom raden we aan om een ​​vriend of echtgenoot / partner te vragen om je de eerste paar keer te helpen. Er is geen regel die zegt dat u uw injecties niet door iemand anders mag laten toedienen. Geloof het of niet, er zijn sommigen die al meer dan 20 jaar steroïden gebruiken en nog steeds een goede vriend of iemand die ze vertrouwen hun injecties toedienen. Het is waar!

Hoe Testosteron Propionaat of andere injecteerbare steroïden te injecteren

Hoe steroïden te injecteren:

Testosteron Propionaatinjecties worden uitsluitend intramusculair uitgevoerd. Introductie van deze steroïde wordt uitgevoerd met behulp van een conventionele medische spuit met een dunne naald. De injecties moeten strikt in de spier worden gericht. De beste plek om te injecteren is een bil. Zacht weefsel is vanwege zijn dikte het meest geschikt voor beginnende atleten.

U moet eerst de dosering selecteren, vervolgens de ampul openen en voorzichtig in de spuit trekken. Vóór de injectie is het noodzakelijk om de plaats waar u injecteert en de naald zelf schoon te maken met alcohol. U moet ook alle lucht uit de zuiger laten ontsnappen, zodat er geen luchtbellen zichtbaar zijn. In de regel wordt testosteron aangevuld met olie, die moeilijk te kiezen is zonder voorverwarmen in de hand.

De introductie van propionaat moet plaatsvinden in de bovenste gluteusspier. Het proces zelf kan het beste langzaam worden gedaan. Het knijpen van de olie moet grondig en zonder onnodige bewegingen zijn, om de vaten niet te beschadigen. Na de introductie is het nodig om wattenstaafje met alcohol aan te brengen.

Voor nieuwe gebruikers van injecteerbare steroïden raden we aan om voor een spiegel te gaan staan ​​om te injecteren. Door dit te doen, kan het individu precies zien waar het schot moet worden toegediend en minder nerveus zijn om de spier daadwerkelijk te injecteren. Deze methode zorgt er ook voor dat u de volledige oplossing injecteert voordat u de naald eruit trekt. Zodra de spuit leeg is en u de pen uit uw bilspier heeft getrokken, raden we aan een tissue of schone handdoek te nemen en deze over de plaats te plaatsen (in geval van lichte bloeding). Met dit proces kunt u zich comfortabeler voelen.

Waar moet extra op worden gelet?

Bij zelftoediening is het belangrijk om steriliteit te overwegen. Alle gereedschappen zijn beter te hanteren met alcohol. U moet ook de spieren waarin wordt geïnjecteerd volledig ontspannen, zodat de injectie zonder pijn kan worden gedaan. Het wordt aanbevolen om kwaliteitsproducten te gebruiken voor de cyclus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *