Cycli

Testosteron Propionaat cycli: Test P Solo-cyclus

Deze enkele ester-testosteronverbinding vertegenwoordigt een van de belangrijkste verbindingen die ooit zijn gemaakt. Schiering, een Duits farmaceutisch bedrijf, produceerde dit voor het eerst in 1937 onder de naam Testoviron. Testosteron Propionaat werd het eerste commercieel verkrijgbare testosteronproduct en tot de jaren zestig domineerde het vrijwel de medische gemeenschap. Ongeacht welke vorm van testosteron u verkiest, het is belangrijk dat elke steroïde cyclus testosteron als basisverbinding heeft. Dit is niet iets dat lichtvaardig moet worden opgevat. Het gebruik van testosteron in elke stapel zal de voordelen van andere verbindingen vergroten en een aantal van de problemen helpen verlichten die veel gebruikers later negeren.

Testosteron Propionaat cycli

Testosteron Propionaat verloor een beetje populariteit vanwege de grotere op esters gebaseerde verbindingen die bekend staan ​​als Testosteron Cypionate en Testosteron Enanthate. Het was een steroïde die nog steeds werd gebruikt op medisch gebied en in prestatieverbeterende kringen.

Bodybuilders en atleten zouden Propionaat verkiezen boven Cypionate en Enanthate omdat het leidt tot minder waterretentie. Dit is erg belangrijk bij het overwegen welke steroïden in een snijcyclus moeten worden gebruikt. Anderen geloven niet dat dit waar is voor zover de vorm leidt tot het vasthouden van water in het lichaam. Al met al zullen gebruikers dezelfde voordelen ervaren bij het kiezen van Propionate, Cypionate of Enanthate in een cyclus.

Een voordeel van Testosteron Propionaat is dat het gemakkelijker is om stabiele en piekspiegels van het hormoon in het bloed te behouden vanwege de noodzaak van frequente injecties. Deze steroïde was eerder goedgekeurd door de FDA om zowel mannen als vrouwen met medische problemen en ziekten te behandelen. Helaas is het sindsdien verboden voor vrouwelijk gebruik, maar het is nog steeds goedgekeurd voor de behandeling van mannen met medische aandoeningen.

Testosteron Propionaat is de dominante vorm in de bodybuilding- en fitnessindustrie. Het is cruciaal om exogeen testosteron te gebruiken als basis van elke steroïde cyclus. Ervaren gebruikers van steroïden weten hoe belangrijk deze verbinding is; beginnende steroïde gebruikers kunnen echter denken dat ze weg kunnen komen met een solo-cyclus van een steroïde zonder testosteron te gebruiken. Door dit te doen, kan het op de lange duur alleen het individu pijn doen.

Nu je een algemeen idee hebt van wat Testosteron Propionaat is, is het tijd om te praten over fietsen met deze veelzijdige steroïde.                                                                                                                                                                                                                         

Testosteron Solo Cycles

Testosteron Propionaat kan worden gebruikt in cycli van acht tot tien weken of slechts zes weken. De startperiode voor deze steroïde vindt meestal voor de meeste gebruikers twee tot vier weken in de cyclus plaats.

Beginnende en gemiddelde steroïde gebruikers kunnen genieten van een solo-cyclus van tien weken Testosteron Propionaat en goede resultaten zien. Dit kan worden gebruikt als een ophopende of magere massacyclus (afhankelijk van het doel van de gebruiker). We hebben de onderstaande cyclus geschetst:

WeekTestosterone Propionate
1300-500mg per week
2300-500mg per week
3300-500mg per week
4300-500mg per week
5300-500mg per week
6300-500mg per week
7300-500mg per week
8300-500mg per week
9300-500mg per week
10300-500mg per week

Elke nieuwe steroïde gebruiker moet deze cyclus overwegen. Testosteron wordt beschouwd als de veiligste steroïde en door met deze verbinding te fietsen kan de gebruiker zijn / haar tolerantie voor een steroïde beoordelen.

Degenen die meer ervaring hebben met het gebruik van steroïden, kunnen nog steeds profiteren van een solo-cyclus van Testosteron Propionaat. De onderstaande cyclus duurt acht weken.

WeekTestosterone Propionate
1500-750mg per week
2500-750mg per week
3500-750mg per week
4500-750mg per week
5500-750mg per week
6500-750mg per week
7500-750mg per week
8500-750mg per week

De bovenstaande cyclus bevordert de spiergroei bij gebruik voor ballaststoffen of tijdens het laagseizoen wanneer het individu meer calorieën zal consumeren om de spieren te voeden voor maximale groei.

Test Prop Cycles Voordelen

Van dit steroïde is bekend dat het mannen met een laag testosterongehalte behandelt. Behalve dat het individu zich door deze behandeling beter kan voelen, is Testosteron Propionaat uitermate nuttig bij gebruik door bodybuilders, atleten en fitnessliefhebbers. Cycli van Testosteron Propionaat zullen de gebruiker de volgende voordelen bieden: verbeterde eiwitsynthese die de groei van spierweefsel mogelijk maakt, naast een sneller herstel na intensieve training, verbeterde stikstofretentie waardoor het lichaam anabool blijft in plaats van katabool, een toename van de het aantal rode bloedcellen in het lichaam waardoor er meer zuurstof in het lichaam kan stromen en de glucocorticoïde of het stresshormoon wordt geremd.

Test Prop Cycles Voordelen

De gebruiker zal profiteren van Testosteron Propionaat bij gebruik voor snijden of ballaststoffen; het is echter erg belangrijk om te eten en te trainen volgens uw einddoel. Bij snijcycli moet de gebruiker een caloriebeperkt dieet volgen tijdens het trainen en injecteren van Test Prop, terwijl bij bulkcycli meer calorieën moeten worden geconsumeerd.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Postcyclustherapie na een Testosteron Propionaat-solocyclus moet beginnen vijf dagen nadat de cyclus is beëindigd.

PCT gebruikt Clomid of Nolvadex, hoewel sommige individuen beide gedurende deze tijd zullen gebruiken. Clomid en Nolvadex hebben beide bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagklachten. Deze bijwerkingen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn / haar tolerantieniveau. Of u nu de een boven de ander kiest of ervoor kiest om beide voor PCT te gebruiken, het is gebruikelijk om te beginnen met hogere doses van beide geneesmiddelen en de dosering te verlagen totdat PCT eindigt. Niet alle steroïde gebruikers beginnen of eindigen met dezelfde dosering van Clomid of Nolvadex. De dosis kan variëren van 10-50 mg per dag of zelfs hoger. Het belangrijkste om te overwegen is wat voor jou werkt, niet wat voor de man in de sportschool naast je werkt.

Clomid-doses zijn doorgaans 50 mg per dag, terwijl de Nolvadex-doses gedurende vier weken 40 mg per dag zijn. Sommige personen zullen een of beide van deze geneesmiddelen in hun steroïde cyclus opnemen en doorgaan met PCT zodra de steroïde cyclus is voltooid. Dit gebeurt van geval tot geval en is afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Sommige gebruikers zullen Post Cycle Therapy niet uitvoeren na het voltooien van een steroïde cyclus. Dit wordt om verschillende redenen niet aanbevolen. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat je mentaal de worsteling moet doorstaan ​​om je niet zo goed te voelen tijdens PCT. Dit komt vaak voor. Maar PCT overslaan en meteen in je volgende steroïde cyclus springen, kan je terugbrengen in termen van je langetermijndoelen. Je hebt de kracht om je lichaam te veranderen. Doe het op de juiste manier.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie

Testosteron Propionaat, of Testprop, is enorm populair en gebruikelijk in de wereld van fitness en bodybuilding. In feite zullen de meeste, zo niet alle mensen die het grootste deel van hun leven met steroïden hebben gefietst, Test Prop in een cyclus gebruiken. Deze steroïde is verantwoordelijk voor het algehele welzijn van degenen die lijden aan lage testosteronniveaus. Door Test Prop als basissteroïde in elke cyclus te gebruiken, werken alleen de andere verbindingen veel beter.

Natuurlijk brengt deze steroïde het risico met zich mee van negatieve bijwerkingen. Maar om eerlijk te zijn, is er iets in de wereld van vandaag dat geen nadeel of nadeel heeft? We kunnen er geen bedenken!

Zowel mannen als vrouwen kunnen deze steroïde gebruiken, hoewel we weten dat het gebruik van steroïden door vrouwen niet iets is waar veel mensen graag over praten. Er zijn vrouwelijke atleten en bodybuilders die net zo hard trainen, zo niet harder, dan mannen en hetzelfde willen uit een training. Het is tegenwoordig niet ongebruikelijk om met veel vrouwen te praten die met steroïden fietsen. Of Test Prop nu wordt gebruikt voor snijden of ballaststoffen door mannen of vrouwen, het is een beslissing die alleen zij kunnen nemen. Je moet je zorgen maken over je eigen persoonlijke doel. Wees slim, train hard en eet schoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *