Cycli

Testosteron Propionaat cycli: Test P Solo-cyclus

Deze enkele ester-testosteronverbinding is een van de beste steroïden die ooit is gemaakt. Schiering, een Duits farmaceutisch bedrijf, produceerde dit voor het eerst in 1937 onder de naam Testoviron. testosteron propionaat online werd het eerste commercieel verkrijgbare testosteron product. Tot de jaren zestig domineerde het vrijwel de hele medische gemeenschap. Wanneer u een cyclus begint moet u weten dat testosteron altijd de basis is.Dit is niet iets dat lichtvaardig moet worden opgevat. Wanneer u testosteron gebruikt in een stapel cyclus zal het de effecten van de andere medicijnen vergroten.

Testosteron Propionaat cycli

Testosteron Propionaat verloor een beetje populariteit vanwege de opkomst van andere steroïde zoals Testosteron Cypionate en Testosteron Enanthate. Ze zijn het toen wel altijd blijven gebruiken in de medische wereld en minder in de bodybuild wereld.

Bodybuilders en atleten verkozen Propionaat boven Cypionate en Enanthate omdat ze daarbij minder last hebben van waterretentie. Dit is een erg belangrijke factor bij het kiezen van een  steroïden in een snijcyclus. Anderen geloven niet dat dit waar is en zijn van mening dat je lichaam wel water vasthoudt. Al met al zullen gebruikers dezelfde voordelen ervaren bij het kiezen van Propionate, Cypionate of Enanthate in een cyclus.

Een voordeel van Testosteron Propionaat is dat je gemakkelijker stabiele waardes en piek levels van het hormoon in je bloed kan behouden. De reden hier van is dat je de injecties frequenter toedient. Deze steroïde was eerder goedgekeurd door de FDA om zowel mannen als vrouwen met medische problemen en ziekten te behandelen. Helaas is het daarna verboden voor vrouwelijk gebruik, tenzij het wordt gebruikt voor medische aandoeningen.

Testosteron Propionaat is sterk aanwezig in de bodybuilding- en fitnessindustrie. Het is cruciaal om exogeen testosteron te gebruiken als basis van elke steroïde cyclus. Ervaren gebruikers van steroïden weten hoe belangrijk deze steroïde is; beginnende steroïde gebruikers kunnen echter denken dat ze weg kunnen komen met een solo-cyclus van een steroïde zonder testosteron te gebruiken. Door dit te doen, kan het op de lange termijn alleen maar negatieve bijwerkingen veroorzaken.

Nu je een algemeen idee hebt van wat Testosteron Propionaat is, is het tijd om te praten over cycli met deze veelzijdige steroïde.                                                                                                                                                                                                                         

Testosteron Solo Cycles

Testosteron Propionaat kan worden gebruikt in cycli van acht tot tien weken of een cyclus van slechts zes weken. De steroïde gaat meestal werken als je 2 tot 4 weken in je cyclus zit.

Beginnende en wat meer ervaren gebruikers kunnen na een cyclus van 10 weken uitstekende resultaten zien. Deze cyclus kan worden gebruikt om massa te creëren of om een drogere massa te krijgen.(dit hangt af van het doel van de gebruiker.)

WeekTestosterone Propionate
1300-500mg per week
2300-500mg per week
3300-500mg per week
4300-500mg per week
5300-500mg per week
6300-500mg per week
7300-500mg per week
8300-500mg per week
9300-500mg per week
10300-500mg per week

Elke nieuwe gebruiker moet overwegen dezen steroïde te proberen. Testosteron wordt beschouwd als de veiligste vorm van steroïde en met deze cyclus kan de gebruiker zijn of haar tolerantie ondtekken.

Degenen die meer ervaring hebben met het gebruik van steroïden, kunnen nog steeds profiteren van een solo-cyclus van Testosteron Propionaat. De onderstaande cyclus duurt acht weken.

WeekTestosterone Propionate
1500-750mg per week
2500-750mg per week
3500-750mg per week
4500-750mg per week
5500-750mg per week
6500-750mg per week
7500-750mg per week
8500-750mg per week

Test Prop Cycli Voordelen

Dit steroïde wordt gebuikt om mannen met een laag testosteron gehalte te behandelen. Behalve dat te gebruiker zich beter gaat voelen door de behandeling is Testosteron Propionaat uitermate nuttig bij gebruik door bodybuilders, atleten en fitnessliefhebbers. Cycli van Testosteron Propionaat zullen de gebruiker de volgende voordelen bieden: verbeterde eiwitsynthese die de groei van spierweefsel mogelijk maakt, en een sneller herstel na intensieve training, verbeterde stikstofretentie waardoor het lichaam anabool blijft in plaats van katabool, een toename van de het aantal rode bloedcellen in het lichaam waardoor er meer zuurstof in het lichaam kan stromen en de glucocorticoïde of het stresshormoon wordt geremd.

Test Prop Cycles Voordelen

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen. Dit wordt gedaan zodat het lichaam weer op de natuurlijke manier hormonen kan produceren. Zodra je klaar bent met je cyclus begin je met de Post- cyclus therapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijks altijd nodig.

Sommigen gebruikers beginnen al na 2 of 3 dagen nadat ze de laatste pil of injectie hebben genomen. Er is geen vaste tijd dat je met PCT moet beginnen maar die verschilt per persoon. Het hangt er vanaf wat voor cyclus je hebt gedaan, hoe lang die duurde, welke steroïden je hebt gebruikt en in welke doses.
Vanzelfsprekend heb je bij een langere cyclus een langere herstel periode nodig. Na een cyclus met Test Propionaat begin je ideaal gezien na 5 dagen met PCT.

Bij PCT wordt Clomid of Nolvadex gebruikt en in sommige gevallen worden ze gecombineerd. Zowel Clomid en Nolvadex hebben bijwerkingen zoals hoofdpijn, misselijkheid en maagklachten. De bijwerkingen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van hun tolerantieniveau. Het is gebruikelijk dat je altijd begint met een hogere dosis van het medicijn(ongeacht voor welk medicijn je kiest) en het dan langzaam afbouwt totdat de PCT eindigt.

Clomid-doses zijn  50 mg per dag, terwijl de Nolvadex-doses 40 mg per dag zijn. Sommige personen nemen deze middelen ook op in hun cyclus en gaan er daarna meer verder tijdens hun PCT.

Sommige gebruikers zullen Post Cycle Therapy niet uitvoeren na het voltooien van een steroïde cyclus. Dit wordt om verschillende redenen niet aanbevolen. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat je mentaal de worsteling moet doorstaan ​​om je niet zo goed te voelen tijdens PCT. Dit komt vaak voor. Maar PCT overslaan en meteen in je volgende steroïde cyclus springen, kan je terugbrengen in termen van je langetermijndoelen. Je hebt de kracht om je lichaam te veranderen. Doe het op de juiste manier.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie

We hebben veel belangrijke dingen besproken over Testosteron Propionaat. Hoe het alleen te gebruiken of te stapelen met andere steroïden. We hopen je genoeg informatie te hebben gegeven om de juiste keuzen te maken voor het kiezen voor je cyclus.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je trainginsschema goed te volgen en gezond te blijven eten. Het gebruik van steroïde vergt veel discipline. We raden je ook aan om een dagboek bij te houden. Het dagboek kan je helpen in kaart te brengen wanneer je wanneer je veranderingen opmerkt in je lichaam of waardoor je je niet goed voelt. Het helpt u ook bij het beter plannen van een volgende cyclus en om te zien wat u anders had kunnen doen qua dieet of trainingsschema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *