Compatibiliteit

Testosteron Propionaat stapelen met andere steroïden

In de sport is Testosteron Propionaat een veelzijdig medicijn waarmee je andere steroïden in een cyclus kunt stapelen. Veel atleten combineren liever verschillende steroïden voor maximale effectiviteit. Gecombineerd gebruik vermindert de belasting van het lichaam en de individuele organen. Dienovereenkomstig zijn er minder medicijnen nodig voor PCT.

Testosteron Propionaat stapelen met andere steroïden

Gecombineerde cyclus voor een atleet:

Afhankelijk van de doelen van de atleet kan Testosteron Propionaat worden gebruikt in combinatie met trenbolon, stanozolol, primobolan en andere effectieve medicijnen die op de binnenlandse markt worden aangetroffen. Combinaties zijn geweldig voor zowel drogen als gewichtstoename. In dit geval kunnen atleten onmiddellijk een toename in kracht voelen door de onmiddellijke werking van medicijnen.

Voorbeeld van een stapelcyclus:

  • Testosteron Propionaat – 50 mg om de andere dag;
  • Stanozolol – elke dag met een verhoging van 10 tot 50 mg;
  • PCT na 6 weken cursus.

De gecombineerde cyclus is altijd effectiever dan elk afzonderlijk medicijn. Door deze techniek te gebruiken, kunt u meer voordelen voor de atleet behalen. Daarom gebruiken veel professionals altijd andere steroïden samen.

Herstel na een stapelcyclus:

Er wordt aangenomen dat de stapelcyclus het lichaam zwaarder belast door het aantal ingenomen medicijnen te vergroten. In de praktijk is de situatie echter precies het tegenovergestelde. Elke steroïde heeft immers individuele kenmerken en verschillende effecten. Daarom worden gewone medicijnen gebruikt voor PCT. Meestal nemen atleten Proviron-, Tamoxifen- en cortisol-blokkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *