Compatibiliteit

Testosteron Propionaat stapelen met andere steroïden

In de sport is Testosteron Propionaat een veelzijdig medicijn waarmee je andere steroïden in een cyclus kunt stapelen. Veel atleten combineren liever verschillende steroïden voor maximale effectiviteit. Gecombineerd gebruik vermindert de belasting van het lichaam en de individuele organen. Wanneer je stapelt zijn er minder medicijnen nodig bij de PCT behandeling.

Testosteron Propionaat stapelen met andere steroïden

Gecombineerde cyclus voor een atleet:

Afhankelijk van de doelen van de atleet kan Testosteron Propionaat worden gebruikt in combinatie met trenbolon, stanozolol, primobolan en andere effectieve medicijnen. Combinaties zijn geweldig om droger te worden of om juist aan te komen. Wanneer je stapelt kan je direct een toename van kracht voelen.

Voorbeeld van een stapelcyclus:

  • Testosteron Propionaat – 50 mg om de andere dag;
  • Stanozolol – elke dag met een verhoging van 10 tot 50 mg;
  • PCT na een 6 weken cyclus.

Een gecombineerde cyclus is altijd effectiever dan het gebruik van een enkele steroïde. Door te stapelen zal je altijd betere resultaten behalen. Daarom is dit een populaire techniek on de professionals.

Herstel na een stapelcyclus:

Er wordt aangenomen dat de stapelcyclus het lichaam zwaarder belast omdat je het aantal steroïde verhoogd. In de praktijk is dit echter precies het tegenovergestelde. Elke steroïde heeft immers individuele kenmerken en verschillende effecten. Daarom worden gewone medicijnen gebruikt voor PCT. Meestal nemen atleten Proviron-, Tamoxifen- en cortisol-blokkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *