Analogen

Vergelijking van Testosteron Propionaat met analogen

Testosteron Propionaat is precies dat, Test-P, er zijn geen steroïden hetzelfde. Er zijn alleen steroïden waarbij Testosteron Propionaat is gemengd in combinatie met andere, wat echter geen slechte keuze is. Elke atleet moet weten hoe hij propionaat moet vervangen in geval van afwezigheid.

Vergelijking van Testosteron Propionaat met analogen

Samenstelling van Sustanon-250:

  • Testosteron Propionaat 30 mg;
  • Testosteron fenylpropionaat 60 mg;
  • Testosteron isocaproaat 60 mg;
  • Testosteron decanoaat 100 mg.

Samenstelling Ripex-225:            

  • Testosteron Propionaat 75 mg, Masteron 75 mg, Tren-Ace 75 mg

Of u Ripex 225 of Sustanon-250 gebruikt, denk niet dat u van beide geen positieve voordelen zult genieten, alleen omdat ze als vervangers van Testpropionaat kunnen worden beschouwd. Een andere steroïde om te overwegen is Cut Mix, die ook Test Prop bevat en wonderen kan verrichten wanneer het op de juiste manier in een cyclus wordt gestapeld. Waar gebruikers mee fietsen is afhankelijk van individuele doelen. Het is niet ongebruikelijk dat gevorderde gebruikers of steroïde veteranen deze verbindingen uitwisselen en van de resultaten van elk genieten.

Effectiviteit van het gebruik van vervangingsmiddelen:

In termen van effectiviteit zijn de analogen niet onderdoen voor propionaat. De specificiteit van de toepassing tijdens de cyclus verschilt echter. Het gebruik van grote hoeveelheden sustanon-250 kan bijdragen aan het vasthouden van water. Daarom hebben atleten vaak een ‘opgeblazen’ uiterlijk. Ripex-225 veroorzaakt geen waterretentie, maar het wordt gebruikt voor de atleet die al een goede definitie voor zijn lichaam heeft. In de praktijk wordt aangenomen dat Testosteron Propionaat meer, puur en acceptabel is onder professionele atleten. Sommigen gebruiken slechts één vorm van testosteron in elke cyclus, anderen wisselen vaak en gebruiken in elke cyclus verschillende vormen. Welke optie u ook kiest, u zult nog steeds resultaten behalen. Het is geen slechte zaak om een ​​analoog van propionaat te gebruiken of zelfs maar te proberen. Wie weet vind je de analoog misschien wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *